Miloš: Noću bih se krio u glazbenom studiju koji sam čistio kako bih svirao klavir

1262
Foto: Privatni Album

Kad je netko rođen za nešto, ne postoje prepreke…

Rodom iz Bijeljine, 22-ogodišnji Miloš Radovanović posljednjih šest godina živi u Njemačkoj. Završio je tu svoje srednjoškolsko obrazovanje i trenutno je zaposlen kao montažer na Televiziji srpske dijaspore.

„Moj život u Njemačkoj bio je pun prepreka, ali sad sam trenutnim stanjem zadovoljan. Imam posao koji me čini sretnim i u kojem mogu biti kreativan. Raditi na televiziji je poprilično užurbano i stresno. Kad uređujete neki video, nije to samo slaganje kadrova. Morate imati osjećaj kako će nešto izgledati lijepo i ugodno oku. A oduvijek sam se osjećao kao umjetnik“, kazao nam je Miloš.

Ono u čemu se on najviše vidi je glazba.

„Počeo sam u Bosni svoje glazbeno obrazovanje, ali nakon preseljenja, silom prilika, odabrao sam potpuno drugi smjer. Ali, uvijek mi je nešto nedostajalo! Kao srednjoškolac imao sam dodatni posao i čistio urede u jednom glazbenom studiju. Noću, kad nikoga nije bilo tu, svirao bih satima na klaviru, iako je bilo strogo zabranjeno. Nekad sam, čak, morao nositi i produžne kablove kako bi to bilo moguće”.

Foto: Privatni album

Jednostavno je znao da je glazba put kojim želi ići. U vremenu prije korona virusa često je imao svirke, no to se sve sada promijenilo…

Želiš li pročitati ostatak teksta?

DA NE